pondělí 29. září 2014

Biolampa, která skoncuje s akné a nejen s ním!

Článek si také můžeš přečíst ZDE!
Lampa je nyní také na prodej! Více info v postranní liště!

Unavuje tě si kupovat stále dokola nefunkční přípravky na akné z drogerie, kolem kterých se vždy strhne obrovské nadšení, ale ty jsi z nich ve finále zklamaná? Pokud ti nevadí větší investice do přístroje, který tvoji pleť zachrání věř, že tě akne za pár měsíců opustí. Zkus tento přístroj od Zepteru - Bioptron MedAll lampu, která pomůže nejen tvé pleti proti akné, ale také vyléčí spoustu jiných zdravotních problémů.

Ušetři proto pár stovek za masáže pohmožděných a natažených svalů, nekupuj si masti na bolavé klouby a raději si na pár minut posviť touto lampou, která slouží jako imitace slunečního světla bez škodlivých záření. Ber tuto záchranu jako zdravou sluneční terapii, kterou je skvělé opakovat několikrát denně.


Pokud si tedy správně z úvodu pochopila, bioptronická lampa slouží k uzdravení partií, které tě dlouhou dobu trápí. Já mám například problémy s kostrčí a tudíž jsem ji 2x denně tímto zázračným přístrojem osvítila. Po měsíci mě kostrč bolela o trochu méně. Také akné získalo menší intenzitu a já se nebála chodit ven bez korektorů a makeupů. Má pleť už nepotřebovala žádné krytí, protože byla téměř uzdravena.

Terapie s touto lampou jsou ale delší, než se může zdát. Tak, jako ti začne mast vyhovovat třeba až po dvou týdnech, tato lampa získává účinek po více jak měsíci. Neočekávej proto, že po pár týdnech budeš na svém těle sledovat viditelné výsledky.


Zde máš několik příkladů, které tato skvělá lampa dokáže ošetřit:

  • kožní afekce (bércové vředy, dekubity (proleženiny),
  • pooperační jizvy, 
  • akné,
  • herpes (opary)
  • onemocnění pohybového aparátu (bolesti zad a kloubů, páteře)
  • artritidy, epikondylitidy (tenisový loket)
  • gynekologie a porodnictví (strie v období těhotenství, jizvy po episiotomii, prasklinky prsních bradavek, zaněty prsů)
  • dětská kožní onemocnění, 
  • atopický ekzém, 
  • záněty horních cest dýchacích, 
  • alergické dechové obtíže nebo neurologická onemocnění a onemocnění svalů a kostí v dětském věku
  • použití u novorozenců trpících kožními problémy, 
  • zánětem žil, proleženinami nebo opruzeninami
  • hojení pooperačních jizev po nástřihu hráze či po císařském řezu

Lampa má velice jednoduché ovládání, které zvládne i analfabetik. Na lampě najdeš pouze tlačítka +, - a tlačítko na vypnutí a zapnutí lampy. K tomu je samozřejmě přidán i displej, na kterém vidíš malý časovač.
Lampa se používá nejen k domácím terapiím, ale také ve wellnes, u specializovaných lékařů a také ve sportovních centrech. Lampa je velmi vyhlášená také díky tomu, že spotřebovává opravdu minimum energie - 0,5 W.


Co se týče samotné léčby, na každou problémovou partii se používá lampa v jiném časovém rozmezí. Na klasické ošetření pleti používám lampu 6 minut. Pomalu osvětluji místa na mé pleti a snažím se, abych každou polovinu obličeje ošetřovala stejnou dobu. Co je také důležité je hygiena! Lampa se používá vždy po vyčištění jakékoliv části těla, které zrovna chceš péči dopřát. Vždy ošetřuj postižené části v pravém úhlu. K tomu ti napomůže ergonomická rukojeť, která se hodí přímo do ruky a díky ní se lampa pohodlně v pravém úhlu udrží. Lampu drž od plochy těla přibližně 10 cm daleko.



Lampa k tobě přijde v roztomilém kufříku, který je vhodný na cestování a bezpečnou přepravu. Dále si k této lampě můžeš dokoupit různé barevné filtry (já mám mimochodem základní filtr, tedy ten žlutý), které slouží k intenzivnějším terapiím a také ti umožní větší relaxaci a pohodu. Navíc lze přiobjednat stojan pro lepší zacházení s lampou a termální voda, která osvěží a hydratuje. Je to skvělý doplněk k této terapii.
Za mě rozhodně ano! Lampa mi moc pomohla, proto ji možná nazývám jakýmsi "Zachráncem mé pleti". Pokud se i ty chceš zbavit nepříjemných potíží, zkus tuto světelnou terapii. Budeš jí vděčná!

Žádné komentáře:

Okomentovat